Avondkaart...

Apéritief

Prosecco

Prosecco met Limocello

Bellini, Prosecco met peach liqueur

Huis champagne

Kir Royal (Huis champagne met crème de cassis)

Veuve Cliquot (fles)

 

Sherry Dry

Sherry Medium

Martini Bianco

Martini Rosso

Campari purr of on the rocks

Ramos Pinto witte en rode port

 

Longdrinks

Campari Orange

Gin Tonic

Wodka Cola / Jus d´orange

Malibu Orange

Bacardi Cola

Whisky Cola

Prosecco met Red Bull

 

Mineraal Water

Sourcy blauw (fles 0,75)

Sourcy rood (fles 0,75)

Voss Sparkling (fles 0,80)

Voss Stil (fles 0,80)

Koude voorgerechten

Kalte Vorspeisen

 

Zeeman plank our Seaside

met kruidenboter, olijfolie, zeezout en makrelenmousse

Seemanns Planke our Seaside mit Kräuterbutter, Olivenöl, groben Meersalz und Makrelenmouse

 

Carpaccio van weiderund,

Gevuld met een huisgemaakte pesto en een dressing van balsamico , pijnboompitten, oud Amsterdamse kaas en een chipje van panchetta

Rinder Carpaccio, gefüllt mit hausgemachter Pesto und umgeben von einem Dressing von Balsamico und Pinienkernen, altem Amsterdamer Käse und einem Chips von Panchetta

 

Vegetarische carpaccio

Met courgette, mozzerella, zongedroogde tomaat en basilicum olie

Vegetarischer Carpaccio mit Zucchini, Mozzarella, getrockneten Tomaten und Basilikum-Öl

 

Taartje van rivierkreeft

met een stroopje van blauwe druif

Flusskrebs Torte mit einem Sirup von blauen Trauben

Soepen en warme voor- of tussengerechten

Suppen und warme Vor- oder Zwischenspeisen

 

Dagsoep

Wisselende dagsoep naar creativiteit van de Chef

Eine kreative wechselnde Tagessuppe vom Chef

 

Seaside vissoep

Huisgemaakte vissoep met crème fraiche

Hausgemachte Fischsuppe mit Crème Fraiche

 

Wildbouillon

Huisgemaakte, met Madeira met een fijn groenten garnituur en shi-itake

Wildbouillon hausgemacht mit Madeira und einer feinen Gemüse Garnitur und Shi-itaki

 

Kroketjes van hert

Huisgemaakte, gevuld met hert geserveerd met abrikozen mosterd

Hausgemachte, knusprig gebratene Kroketten gefüllt mit Hirsche serviert mit Aprikose Senf

 

Gamba’s

Gewokt in pittige olie, op een salade van zoetzure komkommer en tomaten salsa

Gamba’s, würzig in Öl gebraten, auf einem Salat von Gurken und Tomaten-Salsa

Maaltijd salades

Geserveerd met brood en boter

Große Salate, serviert mit Brot und Butter

 

Kalkoen salade

Met gekonfijte pompoen, amuse tomaatjes, rode ui en pompoenpitten

met een dressing van laurier en steranijs

Truthahn Salat mit kandierten Kürbis, Aperitif Tomaten, roter Zwiebel und Kürbiskerne

mit einem Dressing aus Lorbeerblättern und Sternanis

 

Salade gerookte forel

Met gemarineerde komkommer, ei en kappertjes met een grove mosterd dressing

Salat von geräucherter Forelle mit marinierten Gurken, Ei und Kapern mit einer Senf-Dressing

 

Vegetarisch salade

Frisse salade, crouton, geraspte kaas, balsamico, sjalotten, yoghurtdressing

Frischem Salat, Croutons, geraspelter Käse, Balsamico, Schalotten und Joghurt Dressing

 

Alle Salades worden geserveerd met brood en boter

Alle Salate werden mit Brot und Butter serviert

Verrassing Menu´s

Überraschungsmenü Menüs

 

Seaside Menu

 

Driegangen verrassingsmenu

Bij het menu worden seizoensgroenten geserveerd met aardappel variaties

Ter afsluiting wordt u getrakteerd op een heerlijk dessert van het seizoen

Drei Gänge Überraschungsmenü

Zum Menü reichen wir Ihnen Gemüse der jeweiligen Saison sowie verschiedene Kartoffel Variationen

Den Abschluss des Menüs krönen wir für Sie mit einem köstlichen Dessert der Saison

 

Surprise Menu

 

Viergangen verrassingsmenu

Bij het menu worden seizoensgroenten geserveerd met aardappel variaties

Ter afsluiting wordt u getrakteerd op een heerlijk dessert van het seizoen

Vier Gänge Überraschungsmenü

Zum Menü reichen wir Ihnen Gemüse der jeweiligen Saison sowie verschiedene Kartoffel Variationen

Den Abschluss des Menüs krönen wir für Sie mit einem köstlichen Dessert der Saison

Hoofdgerechten vlees

Hauptgerichte mit Fleisch

 

Alle gerechten worden geserveerd met salade en aardappel variaties

en seizoen groenten

Alle Gerichte werden serviert mit frischem Salat und Kartoffel Variationen

und Gemüse der Saison

 

Catch van het weiland

Täglich wechselndes Fleischgericht

 

Boerderij kippetje

In een braadpannetje geserveerd met huisgemaakte appelcompote

Bauernhof Huhn in einer Bratpfanne serviert mit hausgemachtem Apfelkompott

 

Diamanthaas

In roomboter gebakken met rode wijnsaus en knoflook

Diamantenhaas in Butter gebraten mit Knoblauch und Rotweinsauce

 

Speenvarken

Op een groenten mousseline en een saus van aceto balsamico

Spanferkel mit Gemüse und einer Soße aus Balsamico-Essig

 

Supplementen bij de hoofdgerechten

Ergänzende Beilagen zu den Hauptgerichten

 

Supplement Friet

Portion Fritten

 

Pain de meer en boter

Brot des Meeres und Butter

 

Frisse salade

Gemischter Salat

Hoofdgerechten vis

Hauptgerichte mit Fisch

 

Alle gerechten worden geserveerd met salade en aardappel variaties en

seizoen groenten

Alle Gerichte werden serviert mit frischem Salat und Kartoffel Variationen

und Gemüse der Saison

 

Dagvis special

Tagesfisch Spezial

 

Surf en Turf

Combinatie van kreeft en mals rundvlees met kreeften jus

Kombination von Hummer und Rinderfilet umgeben von einer Hummer Jus

 

Zeewolf

Gebakken in roomboter op een puree van rucola en shiitake met een tomaten salsa

Katfisch, in Butter gebraten auf einem Püree von Rucola und Shiitake mit Tomaten-Salsa

 

Gegrilde kreeft

met een klassieke kreeften jus

Gegrillter Hummer mit einer klassischen Hummer Sauce

 

Supplementen bij de hoofdgerechten

Ergänzende Beilagen zu den Hauptgerichten

 

Supplement Friet

Portion Fritten

 

Pain de meer en boter

Brot des Meeres und Butter

 

Frisse salade

Gemischter Salat

Dessert

Nachspeisen

 

Chocoladetaart

Huisgemaakte chocoladetaart met chocolade grappa

Hausgemachter Schokoladenkuchen mit Amarena Kirschen und einem Hauch von Estragon

 

Crème Brulee

Naar de waan van de dag

Creme Brûlée zu den Themen des Tages

 

Vanille hangop

met boeren meisjes en spekkoek

Vanille Joghurt mit Aprikosenschnaps und Layercake

 

Crêpes

met sinaasappel, Grand Marnier en kaneelijs

Crêpes mit Orangen, Grand Marnier und Zimt-Eis

Koffie speciaal

Spezielle Kaffee´s

 

Koffie speciaal met flavours

Koffie met Noitesse siroop

Koffie met Vanille siroop

Koffie met Amaretto siroop

 

Koffie met een slagroomkroontje

 

Hollandse koffie met kaneellikeur

Irish koffie

Mediterrane koffie met Tia Maria

Franse koffie met Grand Marnier

Spaanse koffie met Cuarenta y Tres

D.O.M. koffie met D.O.M. Benedictine

Chocoladekoffie met chocoladelikeur

 

Digestieve

Digestief

 

Jonge Jenever

Oude Jenever

Bols Corenwijn 6 jaar gelagerd

Bessen Jenever

Vieux

Averna

Ramazotti

Grand Marnier

Tia Maria

Amaretto

Bailey´s

Whiskey Famous Grouse

 

Cognac Pierre Ferrand

-Ambre 10j. oud

-Réserve1 ´Cru Du Cognac 15j. oud

-Sélection des Anges´Cru Du Cognac 30j. oud