Oosterscheldekreeft menu

Voorgerecht

Salade van Oosterscheldekreeft met avocado │gerookte zalm │crème van basilicum

 

Hoofdgerecht

Oosterscheldekreeft │groene asperges │puree van doperwten │pasta risotto

schuim van kreeftenbisque

 

Nagerecht

Rode fruit soep │pavlova │gin tonic sorbet

 

€ 64.50

Opm.: Het Oosterscheldekreeft menu wordt tot 1 augustus geserveerd

 

Wijnadvies

Gekozen als kreeftenwijn 2018 door de vereniging van de Kring van de Kreeft

 

Beau Vignac Chardonnay, Cave de Poméron

Deze pure Chardonnay heeft naast het bekende botertje een frisse fruitige smaak, aangevuld door aroma’s van rijpe perzik, ananas en elegante vanilletonen

Fruit de mer

Een banket uit de zilte Zeeuwse en Noordzee wateren

Combinatie van gewokte schelpdieren

 

Halve kreeft

halben Hummer

 

Ongepelde Stellendamse garnalen

 

Langoustines

 

Oesters

 

Gemarineerde Noordzee krab

 

€ 37.50 p.p.

 

Wijnadvies

Chardonnay „vom Korallenriff“

Weingut Willems & Hofmann aus Rheinhessen

Deze Chardonnay rijpt tot laat in de herfst door. Door de vele kalk en zilte toevoeging uit de bodem gaat deze bijzondere Chardonnay, een ultieme smaakbelevenis ontwikkelen. Hij laat je fijne aroma’s van noten proeven, met daarbij een vleugje vanille waardoor de sappige vruchten-aroma´s van vijgen en abrikozen mooi afgerond worden.