High Tea met uitzicht op zee

High Tea our Seaside

high-tea

€ 26.50 per person
vanaf 13.00 uur
vanaf 4 personen

Verse koffie en thee,
glas frisse Prosecco,
verschillende soorten vers fruit,
chocolade muffins,
scones met huisgemaakte lemon curd
Friandises,
Clodded cream,
Sandwich Pollo Tonato,
Sandwich gerookte zalm, rucola pesto en gamba
Sandwich Gorgonzola, peer en courgette
soep van de dag
Wentelteefje van Zeeuwse Bolus
Nachos met quacamole

Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Een verzorgde high tea op het strand in Zeeland

Een heerlijke high tea aan het strand van Zeeland

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een high tea? Wilt u wel eens genieten van de lekkerste hapjes  die er te krijgen zijn, aan het mooiste strand van Nederland? Dan zit u goed bij Strandrestaurant Our  Seaside. Bij ons kunt u high tea en een dagje strand perfect met elkaar combineren. Als u kiest voor een high  tea bij Our Seaside, dan gaat u genieten van zoete en hartige zaligheden, met een prachtig uitzicht over de  zee. Ons restaurant is geopend in zowel de zomer als de winter. Daarbij is de locatie ook beschikbaar voor bijvoorbeeld een trouwfeest of een vrijgezellenfeest.

De lekkerste high tea van Zeeland

Heeft u wel eens van een echte high tea genoten? Dan weet u dat dit een feest voor de zintuigen is. Lekkere,  geurige thee, met een grote variatie aan hapjes. Wij doen altijd ons best om u van zoveel mogelijk speciale lekkernijen te voorzien. Vanaf vier personen kunt u bij ons in Zeeland genieten van bijvoorbeeld verschillende soorten vers fruit, chocolade muffins, echte Engelse scones, clodded cream, sandwiches, een wentelteefje en nachos. Om het helemaal af te maken krijgt u er ook nog een lekker glaasje prosecco bij. Voor uw high tea ons strand bezoeken is dan ook de beste keuze als u een onvergetelijke middag wilt beleven.

Een high tea op uw vrijgezellenfeest?

Er zijn heel wat gelegenheden te bedenken om een high tea te houden. Waarom begint u uw vrijgezellenfeest niet op deze manier? Uiteraard kunt u ook bij andere gelegenheden een high tea bij Our Seaside boeken. Daarnaast kunt u in ons restaurant ook terecht voor een heerlijk diner of een fantastische feestavond met uitzicht over zee. Onze website staat vol met mogelijkheden, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Langskomen mag natuurlijk ook!