High Tea Arrangement

High Tea arrangement

Wilt u reserveren of de high tea cadeau doen?

Een verzorgde high tea op het strand in Zeeland

Zijn jullie op zoek naar een mooie locatie voor een high tea? Willen jullie wel eens genieten van de lekkerste hapjes die er te krijgen zijn aan het mooiste strand van Nederland? Dan zitten jullie goed bij Strandrestaurant our Seaside. Bij ons kunnen jullie high tea en een dagje strand perfect met elkaar combineren. Als jullie kiezen voor een high tea bij our Seaside, dan gaan jullie genieten van zoete en hartige zaligheden met een prachtig uitzicht over de zee. Ons restaurant is geopend in zowel de zomer als de winter. Daarbij is de locatie ook beschikbaar voor bijvoorbeeld een trouwfeest of een vrijgezellenfeest.

De lekkerste high tea van Zeeland

Hebben jullie wel eens van een echte high tea genoten? Dan weten jullie dat dit een feest voor de zintuigen is. Lekkere, geurige thee, met een grote variatie aan hapjes. Wij doen altijd ons best om jullie van zoveel mogelijk speciale lekkernijen te voorzien. Vanaf vier personen kunnen jullie bij ons in Zeeland genieten van overheerlijke warme, koude en zoete gerechtjes. Om het helemaal af te maken krijgen jullie er ook nog een lekker glaasje prosecco bij. Voor jullie high tea ons strand bezoeken is dan ook de beste keuze als jullie een onvergetelijke middag willen beleven.

Een high tea op uw vrijgezellenfeest?

Er zijn heel wat gelegenheden te bedenken om een high tea te houden. Waarom begint je jouw vrijgezellenfeest niet op deze manier? Uiteraard kan je ook bij andere gelegenheden een high tea bij our Seaside boeken. Daarnaast kan je in ons restaurant ook terecht voor een heerlijk diner of een fantastische feestavond met uitzicht over zee. Onze website staat vol met mogelijkheden, je kan ons natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Langskomen mag natuurlijk ook!

high-tea
high-tea