Strandrestaurant our SeasideStrandrestaurant our Seaside

Over ons

Jullie kunnen bij ons het hele jaar genieten. In de zomer flaneren op één van onze buitenterrassen en in de winter genieten van de gezellige sfeer in het restaurant.

Ons paviljoen is uitermate geschikt als locatie voor jullie lunch, brunch, diner en high tea. Ook voor jullie trouwlocatie, receptie, feest, partij, evenement of zakelijke bijeenkomsten zijn jullie bij onze aan het juiste adres.

Strandrestaurant our Seaside heeft een toplocatie met uitzicht op het strand, de zee en de duinen van Schouwen-Duiveland. Het is zodoende puur genieten van dit specifiek Zeeuws decor. Zowel het duingebied, als het strand en de zee zijn een Europees erkend natuurgebied (Natura 2000). Natuurlijk zullen wij er zorg dragen dat jullie gezelschap optimaal hiervan zal genieten.

Strandrestaurant our Seaside is sfeervol ingericht met natuurlijke tinten en in stijl met haar omgeving. Vanuit bijna alle zitlocaties is het strand en de zee te aanschouwen. Voor het paviljoen ligt een zeer breed strand, en is goed geschikt om strandactiviteiten plaats te laten vinden. Vliegeren en wateractiviteiten (niet gemotoriseerd) zijn mogelijk.

Het paviljoen heeft twee zalen. Kleinere gezelschappen worden ondergebracht in “Salle Chateau Rameau”. Bij grotere groepen wordt het restaurant gebruikt.

Direct aan het duin bij de strandopgang is een parkeerterrein. Vanaf hier is het kort lopen over een geasfalteerd pad om het paviljoen in minder dan 4 minuten te bereiken. Ook voor mensen met een handicap zijn de faciliteiten optimaal. Er zijn ook diverse strandrolstoelen beschikbaar.

Met het mooiste uitzicht over de Noordzee kunnen jullie genieten van onze gevarieerde huisgemaakte gerechten die met veel aandacht worden bereid.

Our Seaside Renesse

Our Seaside staat voor culinair genieten! Strandrestaurant our Seaside beschikt over een á la carte restaurant met vis, vlees- en (streek)gerechten.

Ons restaurant heeft het beste gerecht gecreëerd op de mosseldag in Yerseke. Bij onze nieuwsberichten kunt u alles lezen over deze prestatie. Wij hebben niet alleen de allerlekkerste mosselgerechten, wij zijn ook lid van “de Kring van de Oosterscheldekreeft“. Tijdens het seizoen van de Oosterscheldekreeft welke van 28 maart tot en met 15 juli loopt, presenteert strandrestaurant our Seaside een speciaal drie-gangen kreeftenmenu. Op de hoogte blijven van onze arrangementen en nieuws, wordt dan vriend op Facebook.

Ook nu en in het winterseizoen zijn wij geopend op elke vrijdag, zaterdag, zondag en doordeweeks uiteraard ook voor gereserveerde vergaderingen, feesten en partijen. Die dagen zijn wij altijd vanaf 10.30 uur geopend om jullie te ontvangen voor een heerlijke vers gemalen koffie of een mok chocolademelk met slagroom.

Natuurlijk ontbreken een aantal specifieke winterse specialiteiten niet. Kijk hiervoor in onze lunchkaart. Ook in de avond serveren wij u graag een heerlijk gerecht. Onze dinerkaart biedt veel vis en vlees gerechten, dit jaar zelfs een speciaal wildmenu. Tijdens de kerstvakantie zijn wij vanaf 18 december t/m 5 januari alle dagen geopend, vanaf 10.30 uur. Alleen op 24 december zijn wij de hele dag gesloten.

Tijd voor jullie om op erop uit te trekken voor een fijne wandeling op ons prachtige strand en bezoek onderweg even our Seaside voor een hapje of een drankje met een geweldig uitzicht op het strand en de zee. Overdag voeren wij de lunchkaart tot 17.30 uur. Daarna kunt u gerechten bestellen van onze avondkaart met veel specialiteiten en Zeeuwse streekproducten. Het bestellen van de avondkaart overdag is mogelijk, maar wel op basis van reservering vooraf. Wij heten jullie van harte welkom.

Willen jullie je reservering al vastleggen, neem contact op. Jullie  kunnen elke dag vanaf 10 uur bellen naar 0111-462100. Natuurlijk kunnen jullie ook per mailbericht jullie reservering door geven via info@ourseaside.nl

Op speciaal verzoek hebben wij voor onze klanten de website voorzien van een webcam, zo zijn jullie altijd op de hoogte van het weer langs de kust van Renesse aan Zee.