Over ons…

U kunt bij ons het hele jaar genieten. In de zomer flaneren op één van onze buitenterrassen en in de winter genieten van de gezellige sfeer in het restaurant.

Ons paviljoen is uitermate geschikt als locatie voor uw lunch, brunch, diner en high tea. Ook voor uw trouwlocatie, receptie, feest, partij, evenement of zakelijke bijeenkomsten bent u bij onze aan het juiste adres.

Met het mooiste uitzicht over de Noordzee kunt u genieten van onze gevarieerde huisgemaakte gerechten, die met veel aandacht worden bereid.

Our Seaside staat voor culinair genieten! Strandrestaurant our Seaside beschikt over een á la carte restaurant met vis, vlees- en (streek)gerechten.

Ons restaurant heeft het beste gerecht gecreëerd op de Mosseldag in Yerseke. Bij onze nieuwsberichten kunt u alles lezen over deze prestatie.

Wij hebben niet alleen de allerlekkerste mosselgerechten, wij zijn ook lid van de Kring van de Oosterscheldekreeft“.

Tijdens het seizoen van de Oosterscheldekreeft welke van 28 maart tot en met 15 juli loopt, presenteert strandrestaurant our Seaside een speciaal drie-gangen kreeftenmenu.

Op de hoogte blijven van onze arrangementen en nieuws, wordt dan vriend op Facebook.

Ook nu en in het winterseizoen zijn wij geopend, op elke vrijdag, zaterdag, zondag en doordeweeks uiteraard ook voor gereserveerde vergaderingen, feesten en partijen. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij vanaf 10.30 uur geopend om u te ontvangen voor een heerlijke vers gemalen koffie of een mok chocolademelk met slagroom.

 

Natuurlijk ontbreken een aantal specifieke winterse specialiteiten niet. Kijk hiervoor in onze lunchkaart. Ook in de avond serveren wij u graag een heerlijk gerecht. Onze avondkaart biedt veel vis en vlees gerechten, dit jaar zelfs een speciaal wildmenu.Tijdens de kerstvakantie zijn wij vanaf 20 december t/m 5 januari alle dagen geopend, vanaf 10.30 uur. Alleen op 24 december zijn wij de hele dag gesloten.

Tijd voor u om op er op uit te trekken, voor een fijne wandelen op ons prachtige strand en bezoek onderweg even our Seaside voor een hapje of een drankje met een geweldig uitzicht op het strand en de zee.Overdag voeren wij de lunchkaart tot 17.30 uur. Daarna kunt u gerechten bestellen van onze avondkaart met veel specialiteiten en Zeeuwse streekproducten. Het bestellen van de avondkaart overdag is mogelijk, maar wel op basis van reservering vooraf. Wij heten u van harte welkom.

Wilt u uw reservering al vastleggen, neem contact op. U kunt elke dag vanaf 10 uur bellen naar 0031 (0)111 462100. Natuurlijk kunt u ook per mailbericht uw reservering door geven, info@ourseaside.nl

Ook voor mindervaliden uitstekend bereikbaar met aangepaste (sanitaire) voorzieningen. Ruime parkeervoorziening op 300 meter van het paviljoen.

Op speciaal verzoek hebben wij voor onze klanten de website voorzien van een webcam, zo bent u altijd op de hoogte van het weer langs de kust van Renesse aan Zee.