Dineren aan het strand zeeland

Romantisch dineren voor twee aan zee in Zeeland

Zeeland is een prachtige provincie met pittoreske vissersdorpjes, prachtige natuurgebieden en natuurlijk uitgestrekte stranden. Zeeland biedt ruimte voor lange wandelingen, mooie fietstochten en heerlijke vakanties voor het hele gezin, maar ook gewoon lekker voor jullie tweetjes. De uitgestrekte natuurgebieden en zilte zeelucht geven je al snel het gevoel heel ver weg van de bewoonde wereld te zijn. Zo kom je nog dichter bij elkaar tijdens een vakantie in Zeeland en beleef je samen een heel romantische vakantie.

Wandelen aan zee in Zeeland

In de zomer is het in Zeeland heerlijk vertoeven op het strand, maar ook in de winter is het geweldig om samen hand in hand over het Zeeuwse strand en door de duinen te wandelen bij Renesse. En als je dan toch samen een romantisch weekend of mooie vakantie aan het beleven bent in Zeeland om de rompslomp van alle dag te vergeten, kom dan bij our Seaside dineren aan het strand bij kaarslicht. Ons knusse strandrestaurant is zowel in de zomer- als wintermaanden geopend en biedt jou en je geliefde een heerlijk echt Zeeuws menu aan.

Dineren aan zee in Zeeland

Dineren in ZeelandStrandrestaurant our Seaside bied je een perfecte locatie voor een romantische avond dineren aan het strand. De zwoele zeewind, het geluid van de golven die op het zand rollen en de zon die langzaam ondergaat. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk glas wijn en een bijzondere maaltijd van Zeeuwse bodem. Deel samen een mosselpannetje met verse mosselen. Of geniet van een heerlijke Oosterscheldekreeft. We serveren dit graag op het terras waarbij je kunt uitkijken over zee. Ook in de winter is het heerlijk om bij our Seaside te genieten van een Zeeuwse maaltijd. Aan een knusse tafel voor twee binnen in het sfeervolle restaurant word je op je wenken bediend. Begin met een warme koffie van versgemalen bonen, bestel een mooie wijn met specialiteiten van het huis en droom weg in elkaars ogen. Het eten, strand en kaarslicht zetten de toon… wie weet waar de avond nog toe zal leiden?

>> Klik hier voor de dinerkaart