Fantastische mosselen bij Strandrestaurant our SeasideFantastische mosselen bij Strandrestaurant our Seaside

Mosselen en Oesters

Verse lokale mosselen nabij Schouwen-Duiveland

Geniet van smakelijke mosselen op het strand van Schouwen-Duiveland in Renesse

Een bezoek aan het strand zou eigenlijk altijd gepaard moeten gaan met een heerlijke maaltijd. Waar kun je dat beter doen dan bij een sfeervol strandrestaurant? Een bijkomend voordeel is dat je hier meteen kunt genieten van al het lekkers wat de zee te bieden heeft. Bij strandrestaurant our Seaside op het strand van Schouwen-Duiveland kun je bijvoorbeeld altijd heerlijk smakelijke mosselen eten. Wij zorgen altijd voor een verse vangst en kunnen de schelpdieren op verschillende manieren bereiden. Zo geniet je op en top tijdens uw verblijf op het strand.

Ons klassiek Zeeuws mosselgerecht wordt bereid met een heerlijke lokaal gevangen mosselen. Hierdoor kunnen wij je een heerlijke verse smaak garanderen die bijna niet te evenaren is. De schelpdieren worden op een traditionele manier bereid met witte peper, wijn en een bouquet garni. Hierdoor komt de smaak van deze schelpdieren nog beter tot z’n recht. We serveren dit gerecht bovendien met drie bijpassende sauzen. Daarnaast bieden wij ook modernere variaties aan. Zoals de gewokte mosselen met geitenkaas en Zeeuws spek. Voor welke optie je ook gaat: de maaltijd wordt altijd begeleid met een smakelijke salade met  frietjes of brood. Zo kun je heerlijk lang tafelen bij strandrestaurant our Seaside.

Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat je van begin tot eind geniet van een heerlijke maaltijd. Met bijpassende wijnen, zodat de smaak van het gerecht nog beter tot zijn recht komt. Heb je dus zin in een gezellig en smaakvol dagje op het strand? Kom dan mosselen eten bij Strandrestaurant our Seaside, met prachtig uitzicht op het strand van Schouwen-Duiveland. Ons restaurant is gelegen in Renesse en men heeft een prachtig uitzicht over het strand, de duinen en de Noordzee.