Heerlijk kreeftmenu bij Strandrestaurant our SeasideHeerlijk kreeftmenu bij Strandrestaurant our Seaside

OosterscheldeKreeft 2022

Uw visrestaurant in Schouwen-Duiveland

Wie strandrestaurant zegt, zegt visrestaurant en in de regio Schouwen-Duiveland is “our Seaside” natuurlijk de Noordzee. Ze spoelen hier aan vanuit de Oosterschelde, zoals de larfjes van de Oosterscheldekreeft dat deden voor het Oosterscheldekreeften waren. Naast die bijzondere delicatesse kun je via de vismenu’s hieronder ook de vele andere Zeeuwse zeevruchten ontdekken, van oesters tot kabeljauw. Schuif dus snel aan en geniet van het strand, de zee en alles wat Zeeland bijzonder maakt.

Oosterscheldekreeft menu

De voornaamste reden waarom de Oosterscheldekreeft zo bijzonder is, is zijn grotendeels geïsoleerde evolutie. Onderzoek toont duidelijk aan dat zijn DNA wereldwijd afwijkt van dat van zijn soortgenoten. Hierdoor is de textuur fijner en de smaak zachter. De nabijheid van de Oosterschelde zorgt bovendien voor de ultieme versheid, een kwaliteit die nog versterkt wordt door het feit dat men deze kreeft enkel mag bevissen met de duurzame visserijmethode.
Er zijn dus redenen genoeg om een menu geheel te wijden aan dit absolute topproduct, en het zo in zijn volle glorie te tonen. Je kunt het menu bestellen tot 1 augustus en elk jaar kiest de Kring van de Oosterscheldekreeft een nieuwe kreeftenwijn als de perfecte begeleider van je culinaire ontdekkingsreis.

Fruits de Mer menu

Naast een reis in de diepte maken we er ook een in de breedte van de smaak. Ons Fruits de Mer menu is namelijk een echt zeebanket dat je laat kennismaken met de volledige rijkdom van de Noordzee en de Zeeuwse wateren. Schelpdieren, kreeft, echte Stellendamse garnalen, langoustines, oesters en verse Noordzee krab: ze passeren allemaal de revue tijdens dit feest voor de zintuigen. Voor de wijnliefhebbers raden we alvast de Willems & Hofmann “Chardonnay vom Korallenriff” aan als compagnon.

Zijn wij jouw visrestaurant in Schouwen-Duiveland?
Reserveer hier snel je plaats aan het strand van Zeeland.