Trouwen op het strand in Zeeland ….

Trouwen aan het strand. Een droom die je kunt waarmaken in Zeeland. Direct aan het strand van de badplaats Renesse, is restaurant Our Seaside de perfecte locatie om elkaar het jawoord te geven.

Terwijl ruisende golven het mooiste strand van Zeeland oprollen, staat u oog in oog met de ambtenaar van de burgerlijke stand. Strandrestaurant Our Seaside is namelijk een officiële  trouwlocatie in de Gemeente Schouwen-Duiveland. Wie wil er nu niet trouwen op zo’n speciale en unieke plek en elkaar de trouwring omdoen temidden van een romantisch prieeltje met uitzicht op strand en zee?

Is trouwen al een bijzondere gebeurtenis op zichzelf, trouwen op het strand in Zeeland is dat in de overtreffende trap. Kunt u zich een meer idyllische locatie voorstellen om trouwfoto’s te maken dan in het zonnige Zeeland? Terwijl de fotograaf prachtige plaatjes schiet met het strand en de zee op de achtergrond, nemen uw gasten alvast plaats op het terras van Strandrestaurant Our Seaside in Renesse waar ze genieten van een drankje.

De mooiste dag van uw leven is bij ons in goede handen. Voor alles wordt gezorgd. Niet alleen bieden wij een perfecte locatie om te trouwen aan het strand, onze topkoks voorzien uw gasten uiteraard van allerlei lekkernijen. Wat dacht u bijvoorbeeld van luxe sandwiches voor de huwelijksvoltrekking, en champagne met petit four na de bruidskus?

Tijdens de receptie op het strand van Zeeland, serveert Our Seaside uw gasten onder meer gerookte eendenborst, zalmmousse- en palingsoesjes, en een heerlijk glaasje Prosecco.

Het culinaire team doet er alles aan om trouwen op het strand van Zeeland ook een culinair feest te laten zijn. Graag verwennen zij u en uw gasten dan ook met een smakelijke barbecue of een walking dinner. Is trouwen aan het strand ook uw droom? Neem dan vandaag contact met ons op om die droom te verwezenlijken. Wij staan voor u klaar om u een onvergetelijke huwelijksdag te bezorgen in ons Strandrestaurant Our Seaside in Zeeland!

Anne & Christoph

Mooie video van de trouwerij van Anne & Christoph bij Strandrestaurant our Seaside

Vera & Niels "Zeremonie"

Mooie video van de trouwerij van Anne & Christoph bij Strandrestaurant our Seaside

Vera & Niels "Lost Sequences"

Mooie video van de trouwerij van Anne & Christoph bij Strandrestaurant our Seaside

trouwen