Trouwen op het strand van Strandrestaurant our SeasideTrouwen op het strand van Strandrestaurant our Seaside

our Seaside: Dé trouwlocatie aan het strand in Zeeland

Elkaar het jawoord geven is een unieke gebeurtenis en dat mag dus ook op een unieke locatie. Kan het nog romantischer dan op een prachtig strand bij het geluid van de zee? Dankzij our Seaside hoeven jullie hiervoor niet verder te reizen dan Zeeland én wordt alles voor jullie geregeld zodat jullie volop kunnen genieten van jullie grote dag!

our Seaside is naast een voortreffelijk strandrestaurant ook een officiële trouwlocatie aan het strand in de Gemeente Schouwen-Duiveland. Hierdoor kunnen we onze idyllische locatie en culinaire kunsten combineren tot de perfectie die past bij jullie huwelijksfeest. We zitten dan ook graag met jullie samen om op basis van uw wensen een onvergetelijk gebeuren te organiseren.

Tot in de puntjes geregeld

We bieden niet alleen als trouwlocatie strand aan, we verzorgen graag ook tot in de puntjes de mooiste dag van uw leven. Dromen jullie van een romantisch prieeltje met uitzicht op zee of strand en toosten jullie in gedachten nu al op jullie huwelijksgeluk met een glaasje bubbels? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

Ons culinaire topteam staat voor jullie klaar met bijvoorbeeld een warm -en koud buffet of een feestelijke barbecue voor al jullie gasten. Zelfs het aansnijden van de bruidstaart wordt nog romantischer met strand en zee op de achtergrond! Hoeveel bruidsparen kunnen zeggen dat ze een prachtige zonsondergang als decor voor hun openingsdans hadden? Kortom, reden genoeg om voor jullie trouwlocatie strand en zee bovenaan het verlanglijstje te zetten.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Ziet u het al helemaal voor u? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie en ontdek wat wij voor jullie kunnen doen. We stellen met plezier een offerte op en hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen in our Seaside: hét strandrestaurant in Zeeland!

trouwlocatie Renesse
trouwen op Schouwen-Duiveland

Trouwen aan zee in Zeeland

Wat maakt trouwen aan zee een zo onvergetelijke ervaring? Is het de zonsondergang, het zand tussen je voeten en de wind door de haren, of de romantische verbeelding die mensen voelen bij de zee en de verbintenis die zij aangaan? Hoe dan ook, Zeeland biedt veel mogelijkheden voor trouwen aan zee en trouwlocatie our Seaside is daar een heel speciale.

our Seaside

De trouwlocatie our Seaside bevindt zich aan Strand Renesse Oost 2 in de gemeente Schouwen-Duiveland in Zeeland. De locatie is te bereiken via duinovergang “Kijkduin” aan het Renesse strand. Op de contact pagina vind men een kaartje met daarop aangegeven de locatie van het paviljoen. 

De faciliteiten

Our Seaside is een strandrestaurant, en tevens een perfecte trouwlocatie. Als trouwlocatie heeft our Seaside veel arrangementen welke een trouwfeest compleet maakt (waarvan een huwelijksvoltrekking één heel speciale is). Verder bestaat de mogelijkheid voor zakelijke- en personeelsfeesten.

Maar het trouwen kan gecombineerd plaatsvinden: romantische bubbels en een diner naar keuze voor uw gasten. Ook is er een uitgebreide wijnkaart, keuze te over ter begeleiding van de maaltijd.

Een luxe buffet? Ook dat kan. En een barbecue of diner valt ook onder de mogelijkheden.

Bij het ontvangst van de gasten kan men bijvoorbeeld frisse sandwiches aanbieden. Of, ter begeleiding van de receptie heeft men keuze uit een hapjesarrangement met snacks zoals bittergarnituur of hapjes met paling- of zalmmouse en ga zo maar door. Maar ook op het gebied van bruidstaarten of petit fours, hier zijn veel mogelijkheden bij strandrestaurant our Seaside.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Our Seaside via +31 (0)111 462 100. Ook kunt u mailen naar info@ourseaside.nl. Heeft u meer vragen over trouwen op deze trouwlocatie of wilt u een sfeerimpressie? Neem contact op via bovenstaande contactgegevens of via ons contactformulier.