Een personeelsfeest aan het strand in Zeeland is dubbel genieten

Een personeelsfeest aan het strand, wie wil dat niet? Gezellig een middag of avond doorbrengen met uw collega’s terwijl u uitkijkt over de Noordzee. Of u nu buiten op het terras of binnen in het restaurant zit, het geeft een personeelsfeest aan het strand in Zeeland heel veel extra cachet. 

Restaurant ‘Our Seaside’ is gevestigd op het strand van de Zeeuwse badplaats Renesse, en is het hele jaar geopend. Het 17 kilometer lange zandstrand staat bekend om zijn properheid en de goede waterkwaliteit. Het strand en de omgeving biedt volop gelegenheid voor een leuk personeelsuitje dat ‘s avonds of aan het eind van de middag feestelijk kan worden afgesloten met een gezellige bijeenkomst, een hapje en een drankje. Strandrestaurant ‘Our Seaside” doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Bovendien hebben wij oog voor het milieu. Niet voor niets heeft het strandpaviljoen een Green Key certificaat ontvangen. 

Niet alleen wordt het uitzicht dat dat bezoekers genieten vanuit restaurant ‘Our Seaside’ geroemd. Dat geldt ook voor de gerechten die worden geserveerd tijdens het ontbijt, lunch en diner. Het á la carte restaurant serveert diverse vis- en vleesgerechten. Ook streekgerechten, gemaakt van producten uit de streek, nemen een prominente plaats in op de menukaart. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Zeeuwse mosselen of het Oosterschelde kreeftmenu. Ons restaurant is onlangs bekroond met een prijs voor het beste mosselgerecht. 

‘Our Seaside’ wordt om verschillende redenen bezocht. Dan weer is het gereserveerd als vergaderruimte, vindt er een bruiloftsfeest plaats, maar ook voor een personeelsfeest in Zeeland is het een populaire bestemming. Niet zo verwonderlijk. Een personeelsfeest op het strand wanneer ‘s avonds de zon in zee zakt, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Maar ook een ‘high tea’ op een middag in de winter terwijl de golven het strand oprollen, of een gezellige bijeenkomst terwijl ‘s avonds de maneschijn over het golvende water glijdt, maken een personeelsfeest op het strand in Zeeland tot een bijzondere gebeurtenis. Eventueel kunt u uw verblijf op het paviljoen combineren met een strandactiviteit of teambuilding

wijnglas