Our Seaside:  Dé trouwlocatie aan het strand in Zeeland

 

Elkaar het jawoord geven is een unieke gebeurtenis en dat mag dus ook op een unieke locatie. Kan het nog romantischer dan een prachtig strand en het geluid van de zee? Dankzij Our Seaside hoeft u hiervoor niet verder te reizen dan Zeeland én wordt alles voor u geregeld zodat u volop kan genieten van uw grote dag! 

Our Seaside is naast een voortreffelijk strandrestaurant ook een officiële trouwlocatie aan het strand in de Gemeente Schouwen-Duiveland. Hierdoor kunnen we onze idyllische locatie en culinaire kunsten combineren tot de perfectie die past bij uw huwelijksfeest. We zitten dan ook graag met u samen om op basis van uw wensen een onvergetelijk gebeuren te organiseren.

Tot in de puntjes geregeld

We bieden niet alleen als trouwlocatie strand aan, we verzorgen graag ook tot in de puntjes de mooiste dag van uw leven. Droomt u van een romantisch prieeltje met uitzicht op zee of strand en toost u in gedachten nu al op uw huwelijksgeluk met een glaasje bubbels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Ons culinaire topteam staat voor u klaar met bijvoorbeeld een walking dinner of ee feestelijke barbecue voor al uw gasten. Zelfs het aansnijden van de bruidstaart wordt nog romantischer met strand en zee op de achtergrond! Hoeveel bruidsparen kunnen zeggen dat ze een prachtige zonsondergang als decor voor hun openingsdans hadden? Kortom, reden genoeg om voor je trouwlocatie strand en zee bovenaan het verlanglijstje te zetten.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Ziet u het al helemaal voor u? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie en ontdek wat wij voor u kunnen doen. We stellen met plezier een offerte op en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Our Seaside: hét strandrestaurant in Zeeland!

Bruiloft Leon en Kim

Bruiloft Paul en Daniela

trouwen