Vergaderen aan het strand in Zeeland

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie? Our Seaside strandrestaurant biedt ruimte én heeft diverse arrangementen gericht op zakelijke meetings en professionele vergaderingen. Op deze manier kan je met je medewerkers constructief vergaderen aan het strand van Zeeland!

Vergaderen aan een strand lijkt misschien een droom, maar wordt helemaal werkelijkheid dankzij het team van our Seaside. Je kan bij ons het jaar rond een vergaderarrangement boeken, geheel naar wens en op maatwerk met je samengeteld.  Zo geeft je jezelf en je bedrijf alle tijd en comfort voor belangrijke onderhandelingen en besprekingen.

Arrangementen van A tot Z

Ons team voorziet jouw medewerkers uitgebreid van koffie, thee, water en koekjes terwijl je kernideeën en strategieën met de voorziene stiften neerpent op het praktische flipover whiteboard. Wij verwelkomen jullie vervolgens graag aan tafel voor een uitgebreid lunchbuffet of een overheerlijk driegangendiner, dat tot in de puntjes verzorgd wordt door onze chef-kok.

Maar zelfs vergaderen aan het strand van Zeeland kan vermoeiend zijn. Gelukkig kan je bij our Seaside naast de standaardformules ook een bijkomende ochtendbreak en snackbreak selecteren met diverse lekkernijen en vers fruit. Even uitwaaien? Een korte strandwandeling en frisse zeebries doen vast en zeker wonderen.

Uiteraard hoeft de boog niet altijd gespannen te staan: in samenwerking met ons evenementenbureau organiseert our Seaside ook leuke strand activiteiten om nog meer sfeer te creëren. Dat maakt vergaderen aan het strand van Zeeland nog leuker!

Bel vandaag nog voor meer informatie en de mogelijkheden!

Lijkt vergaderen aan het strand je ook wel wat? Neem dan snel contact op met our Seaside! We stellen met plezier een vrijblijvende offerte op die helemaal tegemoetkomt aan je wensen. Hopelijk mogen we binnenkort ook jouw bedrijf of organisatie verwelkomen op de beste vergaderlocatie van Zeeland.