Vergaderen aan het strand in Zeeland

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie? our Seaside Strandrestaurant biedt ruimte én diverse arrangementen gericht op zakelijke meetings en professionele vergaderingen. Op deze manier kunt u met uw medewerkers constructief vergaderen aan het strand van Zeeland!

Vergaderen aan een strand lijkt misschien een droom, maar wordt helemaal werkelijkheid dankzij het team van our Seaside. U kan bij ons het jaar rond terecht voor zowel korte als lange vergaderarrangementen van minimaal vier tot maximaal twaalf uur. Zo geeft u uzelf en uw bedrijf alle tijd en comfort voor belangrijke onderhandelingen en besprekingen.

Arrangementen van A tot Z

Ons team voorziet uw medewerkers uitgebreid van koffie, thee, water en koekjes terwijl u kernideeën en strategieën met de voorziene stiften neerpent op het praktische flipover whiteboard. Afhankelijk van het geselecteerde arrangement verwelkomen we u vervolgens graag aan tafel voor een uitgebreid lunchbuffet tot zelfs een overheerlijk driegangendiner tot in de puntjes verzorgd door onze chef-kok.

Maar zelfs vergaderen aan het strand van Zeeland kan vermoeiend zijn. Gelukkig kan u bij our Seaside naast de standaardformules ook een bijkomende ochtendbreak en snackbreak selecteren met diverse lekkernijen en vers fruit. Even uitwaaien? Een korte strandwandeling en frisse zeebries doen vast en zeker wonderen.

Uiteraard hoeft de boog niet altijd gespannen te staan: in samenwerking met ons evenementenbureau organiseert our Seaside ook leuke events om de sfeer erin te houden. Dat maakt vergaderen aan het strand van Zeeland nog leuker!

Bel vandaag nog voor meer informatie en de mogelijkheden!

Lijkt vergaderen aan het strand u ook wel wat? Neem dan snel contact op met our Seaside! We stellen met plezier een vrijblijvende offerte op die helemaal tegemoetkomt aan uw wensen. Hopelijk mogen we binnenkort ook uw bedrijf of organisatie verwelkomen op de beste vergaderlocatie van Zeeland.

© Copyright - Strandrestaurant our Seaside - Website by SVwebdesign